LIVE UPDATE Wimbledon 2019. Simona Halep a câştigat meciul din turul 2 în faţa Mihaelei Buzărnescu

Simona Halep este câştigătoarea duelului 100% românesc de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. În turul secund al competiţiei, fostul lider mondial s-a întâlnit cu Mihaela Buzărnescu, în faţa căreia a avut un meci greu.

2967 afișări
Imaginea articolului LIVE UPDATE Wimbledon 2019. Simona Halep a câştigat meciul din turul 2 în faţa Mihaelei Buzărnescu

Wimbledon 2019 | Simona Halep a câştigat primul set în meciul cu Mihaela Buzărnescu din turul 2

UPDATE ora 18.45: Sportiva din Constanţa s-a impus în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-2, după o oră şi 52 de minute de joc.

Simona Halep a început perfect meciul contra conaţionalei sale, Mihaela Buzărnescu. A câştigat pe serviciul lui Miki, dar a câştigat şi propriul serviciu. Sportiva din Bucureşti a reuşit să spargă gheaţa şi a continuat, egalând la game-uri, 2-2. Simona a recuperat, dar Mihaela nu s-a lăsat şi a egalat din nou, 3-3. Fostul lider mondial a câştigat primul set cu 6-3, după 30 de minute de joc.

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din Bucureşti, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

Simona Halep a câştigat al treilea set în 35 de minute, cu 6-2, şi s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon.

UPDATE ora 16.07 Wimbledon 2019 | Mihaela Buzărnescu a câştigat al doilea set în meciul cu Simona Halep din turul doi

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu s-au întâlnit pentru a doua oară în carieră. De data aceasta cele două joacă în turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din Bucureşti, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

Simona Halep a câştigat primul set în meciul cu Mihaela Buzărnescu din turul 2

Simona Halep a început perfect meciul contra conaţionalei sale, Mihaela Buzărnescu. A câştigat pe serviciul lui Miki, dar a câştigat şi propriul serviciu. Sportiva din Bucureşti a reuşit să spargă gheaţa şi a continuat, egalând la game-uri, 2-2. Simona a recuperat, dar Mihaela nu s-a lăsat şi a egalat din nou, 3-3.

Fostul lider mondial s-a îndepărtat însă şi a câştigat primul set cu 6-3, după 30 de minute de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici