Liverpool plănuieşte pentru fani o paradă cu autobuzul descoperit în cinstea lui Jurgen Klopp

  • Fanii lui Liverpool ar putea avea şansa de a-i oferi lui Jurgen Klopp o despărţire în stil mare la finalul sezonului cu o paradă cu autobuzul descoperit.
  • Germanul şi-a anunţat plecarea de la club la finele sezonului.
  • Cormoranii au câştigat în weekend Cupa Ligii Angliei.
178 afișări
Imaginea articolului Liverpool plănuieşte pentru fani o paradă cu autobuzul descoperit în cinstea lui Jurgen Klopp

Liverpool plănuieşte pentru fani o paradă cu autobuzul descoperit în cinstea lui Jurgen Klopp

Acest eveniment neobişnuit este luat în considerare nu doar pentru a sărbători succesul din Carabao Cup, ci şi pentru a-i oferi un rămas bun lui Jurgen Klopp, care va pleca în luna mai, după o perioadă remarcabilă de nouă ani la clubul din Merseyside.

În mod normal, o paradă cu autobuzul descoperit nu ar fi fost alegerea lui Liverpool după câştigarea Carabao Cup, dar circumstanţele speciale ale plecării lui Klopp i-au făcut pe directorii clubului să se gândească la organizarea a ceva special, potrivit The Telegraph.

Sursa citată precizează că Liverpool va pune în aplicare acest plan chiar dacă nu va mai câştiga niciun trofeu în acest an. Reds sunt liderii campionatului în acest moment şi sunt favoriţi la câştigarea Europa League. De asemenea, ei vor reveni în Cupa Angliei în meciul următor, împotriva lui Southampton.

Klopp a fost numit manager al lui Liverpool în 2015. El a condus echipa în finalele UEFA Champions League în 2018, 2019 şi 2022, câştigând trofeul în 2019. Echipa lui Klopp a terminat pe locul al doilea în Premier League 2018-19, cu 97 de puncte, al treilea cel mai mare total din istoria primei ligi engleze şi cel mai mare de către o echipă care nu a câştigat titlul. A reuşit să câştige titlul un an mai târziu, într-o campanie perturbată de pandemia COVID.

După câştigarea Cupei Ligii, Liverpool se pregăteşte pentru confruntarea cu Southampton din turul al cincilea al FA Cup, miercuri, 28 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici