Liviu Ciobotariu: Ar fi bun şi un punct cu Dinamo

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Liviu Ciobotariu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în partida de duminică, de pe teren propriu, cu Dinamo Bucureşti.

112 afișări
Imaginea articolului Liviu Ciobotariu: Ar fi bun şi un punct cu Dinamo

Liviu Ciobotariu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Dinamo nu a avut o evoluţie foarte bună în această ediţie de campionat, dar asta nu înseamnă că nu este un adversdar redutabil. Să nu uităm că în tur CSMS a pierdut la Bucureşti cu 5-2. Cunosc foarte bine acest club şi potenţialul echipei, pentru că am fost antrenor acolo. Va lipsi Ţucudean, dar asta nu înseamnă că Dinamo nu are alţi jucători de valoare, precum Dănciulescu, Cătălin Munteanu sau Alexe, care pot decide singuri soarta unui meci. Noi venim după o serie de rezultate bune şi vom aborda partida cu gândul la victorie. Oricum, trebuie să recunosc că ar fi bun şi un punct cu Dinamo", a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai precizat că pentru partida cu Dinamo nu va putea conta pe trei jucători: "Pentru meciul cu Dinamo vor lipsi Keita, Petrovici şi Ciucur.

Dacă Petrovici va reveni de-abia anul viitor, ceilalţi doi jucători vin după nişte accidentări şi nu ştiu dacă voi putea conta pe ei".

Meciul CSMS Iaşi-Dinamo este programat duminică, de la ora 20.00, în etapa a XIX-a a Ligii I. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici