Liviu Ciobotariu: Am mai luat o gură de oxigen!

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Liviu Ciobotariu, a declarat vineri seară, la finalul partidei câştigate pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, scor 4-0, că acest meci a fost ca o descătuşare după mai multe partide pierdute nemeritat.

117 afișări
Imaginea articolului Liviu Ciobotariu: Am mai luat o gură de oxigen!

Liviu Ciobotariu (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

''Am mai luat o gură de oxigen! Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, de cele trei puncte luate, dar nu şi de faptul că am ratat iar foarte mult. Am făcut presing încă din primele minute, am avut 2-0 după 20 de minute de joc, iar pe final am pus din nou presiune pe adversar. Din păcate, şi astăzi am ratat foarte mult. Aveam mare nevoie de aceste trei puncte. Cred că această partidă a fost ca o descătuşare pentru elevii mei după atâtea partide pierdute nemeritat cu 1-0“, a spus Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai precizat că în continuare nu poate fi linişte la echipă atâta timp cât este în zona retrogradării: ''Am luat aceste trei puncte şi am mai redus din diferenţa faţă de celelalte echipe aflate în lupta pentru salvarea de la retrogradare, dar nu pot spune că e linişte. Eu m-am suspus deciziilor Consiliului Director şi am încercat de când am venit la Iaşi să îmi fac cât mai bine datoria“.

Referitor la demiterea preşedintelui executiv, care a spus că nu ia în considerare decizia Consiliului Director, Ciobotariu a menţionat că a avut o discuţie cu acesta şi l-a rugat să nu stea pe bancă la partida cu Universitatea Cluj, din superstiţie:

„Am avut o discuţie cu preşedintele Prunea şi i-am spus să nu stea pe bancă la acest meci pentru că este o superstiţie de-a mea. Dacă aş şti că voi câştiga toate meciurile de-acum încolo, nu-l mai primesc pe banca de rezerve!“

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Marius Popescu, a declarat vineri seară, la finalul partidei cu CSMS Iaşi, scor 0-4, că rezulatul a fost un „scurtcircuit“ venit după un meci ciudat.

''A fost un meci ciudat, într-o seară ciudată! Meciul de astăzi a fost un scurtcircuit pentru noi! Este de neexplicat ceea ce s-a întâmplat cu jucătorii mei. Le-am spus înaintea jocului că întâlnim o echipă aflată în lupta pentru salvarea de la retrogradare şi orice punct este important. Aveam speranţe mari de la acest meci, dar... Iaşul şi-a dorit mai mult victoria, a avut şi puţin noroc şi a câştigat. Noi am avut câteva ocazii, dar în Liga I dacă nu dai gol e greu să poţi lua vreun punct“, a spus Marius Popescu.

Tehnicianul formaţiei ardelene a mai precizat că echipa sa are „talentul de a resuscita alte echipe: ''Nu ştiu cum facem, dar văd că avem talentul de a resuscita alte echipe! Formaţiile care nu au mai câştigate de nu ştiu câte etape, când ne întâlnesc pe noi, ne bat şi îşi revin. Eu le-am spus în nenumărate rânduri jucătorilor mei că toate echipele de la locurile 8-9 în jos sunt echilibrate valoric şi retrogradarea se joacă. Orice serie de rezultate slabe te poate duce în subsolul clasamentului“.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici