Liviu Ciobotariu: Sunt supărat, jocul s-a rupt după primirea acelui gol

Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat, joi, că este extrem de dezamăgit de rezultatul de egalitate înregistrat de Dinamo în meciul cu NK Varazdin, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, menţionând că "totul a fost pierdut după primul gol al croaţilor".

157 afișări
Imaginea articolului Liviu Ciobotariu: Sunt supărat, jocul s-a rupt după primirea acelui gol

Liviu Ciobotariu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Sunt foarte dezamăgit de rezultat, am controlat jocul, am reuşit să înscriem două goluri, după care am primit un gol pe o greşeală colectivă. Chiar dacă ne-am creat ocazii, nu am mai reuşit să desfacem apărarea croaţilor şi nu am mai avut eficacitate în faţa porţii. Sunt supărat pentru că am avut un început bun, puteam duce scorul chiar şi la 3-0, 4-0, dar am primit acel gol, moment în care am pierdut totul. Noi i-am studiat foarte bine, ştiam că au jucători buni de contraatac, plus un jucător foarte experimentat. Îmi pare rău că nu am putut gestiona jocul la 2-0 pentru noi şi că s-a rupt după primirea acelui gol", a declarat Ciobotariu în conferinţa de presă de după meci.

Întrebat dacă cei de la NK Varazdin au devenit favoriţi după acest rezultat, Ciobotariu a răspuns: "Noi vrem să mergem să câştigăm în Croaţia, pentru că avem această capacitate, dar trebuie să ne revizium atitudinea. Se spunea înaintea meciului că suntem favoriţi, deşi eu i-am avertizat că vom avea probleme dacă nu tratăm meciul cu seriozitate. Toţi jucătorii sunt foarte afectaţi, dar avem ocazia la Mediaş să ne refacem moralul. Avem nevoie de asta pentru returul din Croaţia. Era normal ca suporterii să fie supăraţi la final, meritau o finală astăzi, dar şi noi suntem dezamăgiţi".

Tehnicianul a adăugat că formaţia sa ar fi putut câştiga întâlnirea de joi dacă ar fi marcat la începutul reprizei a doua. "Sunt sigur că suporterii vor veni şi în Croaţia să ne susţină, avem nevoie de ei, în plus avem o datorie morală faţă de ei", a mai spus Ciobotariu.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania formaţiei croate NK Varazdin, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Susaci '5 (autogol) şi Moţi '16, în timp ce pentru NK Varazdin au înscris Sacer '43 şi Vugrineci '45+2. Returul se va juca la Varazdin, în 4 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici