Lopez Caro: Nu voi renunţa sub nicio formă la funcţia de antrenor al FC Vaslui

Tehnicianul echipei FC Vaslui, spaniolul Juan Ramon Lopez Caro, a declarat, miercuri, că nu va renunţa sub nicio formă la postul său de antrenor principal al formaţiei moldovene, indiferent de presiunile care se vor exercita asupra sa, şi că doreşte să fie lăsat să-şi facă meseria.

27 afișări
Imaginea articolului Lopez Caro: Nu voi renunţa sub nicio formă la funcţia de antrenor al FC Vaslui

Lopez Caro: Nu voi renunţa sub nicio formă la funcţia de antrenor al FC Vaslui (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Nu vreau să am niciun conflict cu nimeni, nu am avut niciodată vreun conflict cu cineva, nici în viaţa privată, nici în cea profesională. Vreau să mi se respecte drepturile. Nu voi renunţa la postul de antrenor principal, sub nicio formă. Contractul meu este confidenţial, nu vreau să vorbesc despre contract. Nu vreau să renunţ la acest contract şi singurul lucru pe care îl cer este să mă lase să-mi fac meseria. Să mă lase să muncesc. Nu vreau să am niciun conflict cu preşedintele, eu respect pe toată lumea", a spus Lopez Caro, la Sport.ro.

Tehnicianul spaniol a adăugat că nu se simte trădat de jucători, chiar dacă aceştia nu s-au prezentat la antrenamentul de miercuri.

"De jucători nu mă simt trădat, am primit destule telefoane şi am tot sprijinul lor. Ştiu că se vorbeşte mult despre mine, însă eu nu vreau să critic pe nimeni, fiecare face ce crede. În contractul meu există o clauză care impune ca ambele părţi să respecte datele din el. Indiferent de ce presiuni se vor face, nu voi renunţa", a spus antrenorul.

Întrebat cum va reacţiona dacă la antrenamentul de vineri se va trezi cu un alt tehnician la echipă, Lopez Caro a spus: "Eu respect orice decizie, dar eu vă spun că nu renunţ, fiecare poate să facă orice vrea, eu vreau să duc echipa sus în clasament. Este adevărat că am avut un început prost de campionat, însă mai este timp să recuperăm. Sunt multe posibilităţi să recuperăm ce am pierdut, eu am încredere în valoarea jucătorilor".

Jucătorii echipei FC Vaslui, cu două excepţii, au boicotat antrenamentul de miercuri dimineaţă, potrivit antrenorului Lopez Caro. El a explicat că acest lucru contravine dreptului său de a munci, apreciind că îi sunt încălcate atribuţiile de antrenor. El a menţionat faptul că, luni seară, a avut loc o şedinţă tensionată, dar nu s-a pus problema plecării sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici