Lotul feminin de gimnastică al Franţei, cantonament comun cu lotul României, la Izvorani

Opt gimnaste din lotul de senioare al Franţei vor sosi la finalul acestei săptămâni la Izvorani, pentru un cantonament comun cu gimnastele din lotul României.

498 afișări
Imaginea articolului Lotul feminin de gimnastică al Franţei, cantonament comun cu lotul României, la Izvorani

Lotul feminin de gimnastică al Franţei, cantonament comun cu lotul României, la Izvorani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit anunţului de vineri al FR Gimnastică, lotul Franţei va sosi la finalul săptămânii, având în componenţă opt din cele 13 gimnaste senioare, şi anume: Louise Vanhille, Marine Brevet, Camile Bahl, Anne Kuhm, Valentine Pikul, Claire Martine, Grace Charpy şi Loan His. Ele vor fi însoţite de un colectiv tehnic format din Veronique Legras Snoek, Nelu Pop, Eric Boucharin, Hong Wang, toţi antrenori, respectiv Adriana Pop (coregraf) şi Cyril Godard (kinetoterapeut).

Stagiul de pregătire comun România-Franţa se va încheia în 2 august.

Lotul Franţei va reveni în România la un concurs bilateral, programat între 4-6 septembrie, tot la Izvorani.

Pentru gimnastica feminină, evenimentul major din 2015 îl reprezintă Campionatul Mondial de la Glasgow, din luna octombrie, la care se vor decide sportivele şi echipele calificate direct la Jocurile Olimpice de la Rio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici