Lucian Bute a început antrenamentele în România pentru meciul cu Mendy

Lucian Bute, sosit vineri în România, a început antrenamentele, în primele două zile punând accent pe pregătirea fizică, alergând pe bandă şi înotând în piscină.

426 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute a început antrenamentele în România pentru meciul cu Mendy

Lucian Bute a început antrenamentele în România pentru meciul cu Mendy (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Lucian Bute a început sâmbătă antrenamentele, iar gazdele de la Hotelul JW Marriott i-au pus la dispoziţie un mini gym, în timp ce antrenorul Stephan Larouche l-a "încărcat" cu un program de
pregătire spartan, bazat pe antrenamente fizice, două şedinţe pe zi, informează site-ul www.lucian-bute.ro.

"Alergare pe bandă, flotări, genuflexiuni, sărituri la coarda. După o oră, când calvarul părea a se fi terminat, Lucian intră în bazin pentru câteva ture de înot. Apoi saună. E bună şi pentru relaxare, dar şi pentru a mai da jos din kilogramele pe care Lucian le are în plus", scrie site-ul menţionat. "Totul e în grafic. Nu vor fi probleme cu categoria", a spus Larouche.

Săptâmâna viitoare, Bute va începe şi pregătirea specifică la sala de box. Dimineaţa va face box, iar seara alergare. În ultima săptămână, programul se va inversa, Lucian urmând a-şi regla loviturile seara. 110 reprize de sparring a făcut Bute pentru meciul cu Jean Paul Mendy, care avea loc în 9 iulie la Romexpo.

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, pe 9 iulie, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici