Lucian Bute se va antrena zece zile în California cu Freddie Roach

Pugilistul Lucian Bute se va antrena, timp de zece zile, în California (SUA), cu Freddie Roach, fostul antrenor al boxerului filipinez Manny Pacquaio, dar şi al portoricanului Miguel Angel Cotto.

176 afișări
Imaginea articolului Lucian Bute se va antrena zece zile în California cu Freddie Roach

Lucian Bute (Imagine: George Filip / Mediafax Foto)

La trei luni şi jumătate după ce a încheiat colaborarea cu Stephan Larouche, Bute nu şi-a găsit încă un antrenor, informează rds.ca.

Fostul campion mondial la supermijlocie, în versiunea IBF, s-a antrenat de curând, timp de zece zile în Florida (SUA), cu antrenorul Pedro Diaz.

"Roach a fost de câteva ori numit antrenorul anului. Când am văzut ce a făcut cu Pacquiao, un stângaci, dar şi cu ceilalţi sportivi pe care i-a făcut campioni mondiali, mi-am spus că mi-ar plăcea să lucrez cu el. După 20 de ani, noul meu antrenor nu mă va schimba complet. El poate să mă îmbunătăţească. Uneori e suficient să faci o schimbare. Îţi oferă o nouă viaţă, o stare de spirit nouă", a spus Bute.

Lucian Bute a afirmat că a rămas prieten cu Stephan Larouche: "Stephan este încă prietenul meu. Uneori îl întreb, dar în final, aceasta a fost alegerea mea. El mi-ar spune să lucrez cu o persoană sau alta, dar dacă eu nu mă simt bine, atunci nu voi lucra. Eu voi decide cu cine voi lucra".

Potrivit sursei citate, Bute ar trebui să-şi găsească un antrenor până la sfârşitul lunii august dacă doreşte să boxeze la finalul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici