Lucian Sânmărtean: În sfârşit mă pot declara fericit că am ajuns la Steaua

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a declarat, luni, că în sfârşit se poate considera fericit că a ajuns să semneze cu Steaua, precizând că a întinerit cu zece ani, după ce a parafat o înţelegere pe un an şi jumătate cu actuala campioană a României, informează site-ul oficial al grupării bucureştene.

203 afișări
Imaginea articolului Lucian Sânmărtean: În sfârşit mă pot declara fericit că am ajuns la Steaua

Lucian Sanmartean (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"În sfârşit, mă pot declara fericit pentru că am ajuns la Steaua. Este petrecere la mine în familie. Eu şi toţi membrii familiei mele am întinerit cu zece ani după ce am semnat. Este o încununare a muncii mele acest transfer şi pot spune că este momentul maxim al carierei mele. Când eşti dorit cu insistenţă de cea mai bună echipă a ţării tale, singurul tău gând este să i te alături şi să lupţi pentru a câştiga toate trofeele puse în joc. Sper din tot sufletul să reuşesc asta", a spus Sânmărtean.

Lucian Sânmărtean a afirmat că obiectivul său principal la Steaua este acela de a nu-i dezamăgi pe cei care au încredere în el. "Obiectivul meu principal este acela de a nu dezamăgi oamenii care au avut încredere în mine şi şi-au dorit foarte mult să ajung la Steaua. Aici mă refer la patron, la Mihai Stoica şi la antrenorul Laurenţiu Reghecampf. Nu în ultimul rând, sper să îmi ajut colegii foarte mult şi să câptigăm trofee împreună", a completat Sânmărtean.

Mijlocaşul a precizat că se aştepta să-şi încheie cariera la cel mai înalt nivel, însă a explicat că mai are multă energie, chiar dacă are aproape 34 de ani. "Mă aşteptam să-mi închei cariera la cel mai înalt nivel şi simt că mai am suficientă energie, deşi mă apropii de 34 de ani. Cine ştie ce se va întâmpla peste un an şi jumătate. Poate mai semnez pe încă doi ani cu Steaua", a sublinit Sânmărtean.

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean, care a semnat, luni, un contract valabil pentru un an şi jumătate cu Steaua, va evolua la echipa pregătită la Laurenţiu Reghecampf cu numărul 18 pe echipamentul de joc.

Sânmărtean va avea drept de joc încă de la partida de vineri, cu Concordia Chiajna, restanţă din cadrul etapei a III-a a Ligii I.

În cariera sa, Sânmărtean a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Panathinaikos Atena, FC Utrecht şi FC Vaslui. Mijlocaşul are în palmares câştigarea Cupei Ligii României (2000), cu Gloria Bistriţa, precum si titlul de campion (2004) şi Cupa Greciei (2004), ambele cu Panathinaikos Atena. Sânmărtean a fost de şapte ori selecţionat în echipa naţională a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici