Sânmărtean va juca cu numărul 18 la Steaua

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean, care a semnat, luni, un contract valabil pentru un an şi jumătate cu Steaua, va evolua la echipa pregătită la Laurenţiu Reghecampf cu numărul 18 pe echipamentul de joc, informează site-ul oficial al grupării "roş-albastre".

142 afișări
Imaginea articolului Sânmărtean va juca cu numărul 18 la Steaua

Lucian Sanmartean (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Sânmărtean va avea drept de joc încă de la partida de vineri, cu Concordia Chiajna, restanţă din cadrul etapei a III-a a Ligii I.

În cariera sa, Sânmărtean a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Panathinaikos Atena, FC Utrecht şi FC Vaslui. Mijlocaşul are în palmares câştigarea Cupei Ligii României (2000), cu Gloria Bistriţa, precum si titlul de campion (2004) şi Cupa Greciei (2004), ambele cu Panathinaikos Atena. Sânmărtean a fost de şapte ori selecţionat în echipa naţională a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici