Madison Keys a renunţat la colaborarea cu antrenorul Wim Fissette după câteva zile

Jucătoarea americană Madison Keys, locul 30 WTA, a renunţat la colaborarea cu antrenorul Wim Fissette după câteva zile, fără a dezvălui motivele acestei decizii, informează tennis.com.

226 afișări
Imaginea articolului Madison Keys a renunţat la colaborarea cu antrenorul Wim Fissette după câteva zile

Wim Fissette (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fissette a pregătit-o de la începutul acestui an pe Simona Halep, locul 3 WTA, însă sportiva din Constanţa l-a preferat pentru viitorul sezon pe Victor Ioniţă.

Belgianul a fost angajat la începutul acestei săptămâni de americanca în vârstă de 19 ani pentru turneele din Europa şi urma să colaboreze în pregătirea sportivei cu fosta ocupantă a locului 1 WTA Lindsay Davenport.

Însă Keys s-a răzgândit şi l-a preferat în locul lui Fissette pe Jon Leach, soţul lui Lindsay Davenport. Leach şi Davenport vor lucra cu Keys la turneele importante, pentru cele de categorie inferioară urmând să fi angajat un al treilea tehnician.

Davenport şi Leach au patru copii şi, atunci când se va putea, întreaga familie va călători cu Madison Keys la turnee, a precizat sursa citată. În alte cazuri, unul dintre soţi va rămâne acasă, în Califiornia, cu copiii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici