Manchester City l-a transferat pe portarul Ederson de la Benfica

Clubul Manchester City l-a transferat pe portarul brazilian Ederson de la Benfica Lisabona, pentru care va plăti 40 de milioane de euro, a anunţat, joi, site-ul grupării portugheze.

236 afișări
Imaginea articolului Manchester City l-a transferat pe portarul Ederson de la Benfica

Manchester City l-a transferat pe portarul Ederson de la Benfica

"Benfica a ajuns la un acord cu Manchester City pentru suma de 40 de milioane de euro", scrie site-ul clubului Benfica. Portughezii au confirmat, de asemenea, că 50% din suma de transfer îi va reveni fostei echipe a lui Ederson, Rio Ave.

Ederson, care a apărat în 37 de meciuri pentru Benfica, în ultimele două sezoane, nu a debutat încă la prima reprezentativă a Braziliei. El face parte din lotul selecţionatei Braziliei pentru partidele amicale cu Argentina şi Australia.

Portarul brazilian este cel de-al doilea fotbalist transferat în această vară de către formaţia pregătită de Josep Guardiola, după mijlocaşul portughez Bernardo Silva, de la AS Monaco, pentru care a plătit 50 de milioane de euro.

Conform BBC, Manchester City mai este interesată de fundaşul stânga francez Benjamin Mendy, în vârstă de 22 de ani, tot de la campioana Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici