Manny Pacquaio şi-a păstrat titlul WBO la categoria semimijlocie - VIDEO

Pugilistul filipinez Manny Pacquiao, considerat unul dintre cei mai buni boxeri la toate categoriile, şi-a păstrat titlul mondial la categoria semimijlocie, versiunea WBO, după ce l-a învins pe ghanezul Joshua Clottey, prin decizia unanimă a arbitrilor-judecători.

15 afișări
Imaginea articolului Manny Pacquaio şi-a păstrat titlul WBO la categoria semimijlocie - VIDEO

Manny Pacquaio şi-a păstrat titlul WBO la categoria semimijlocie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Arbitrii-judecători l-a declarat învingător la puncte pe filipinez cu 120-108, 119-109 şi 119-109.

Meciul s-a desfăşurat în faţa a peste 50.000 de persoane, pe stadionul echipei de fotbal american Dallas Cowboys.

Pacquiao, care a înregitsrat a 12-a victorie consecutivă pentru un bilanţ de 51 de succese, din care 28 înainte de limită, trei înfrângeri şi două remize, a dedicat victoria poporului filipinez.

Manny Pacquiao, în vârstă de 31 de ani, intenţionează acum să se dedice unei a doua cariere, prezentându-se la alegererile generale din Filipine, din mai, unde va candida la un loc de reprezentant al provinciei Sarangani în Congres.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici