Manny Pacquiao şi Floyd Mayweather s-au întâlnit pentru a negocia un meci

Filipinezul Manny Pacquiao şi americanul Floyd Mayweather au avut pentru prima dată în carieră o întâlnire privată pentru a negocia organizarea unui meci.

280 afișări
Imaginea articolului Manny Pacquiao şi Floyd Mayweather s-au întâlnit pentru a negocia un meci

Manny Pacquiao şi Floyd Mayweather s-au întâlnit pentru a negocia un meci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi pugilişti au discutat timp de o oră, la iniţiativa lui Mayweather, în noaptea de marţi spre miercuri, la Miami.

"S-au întâlnit pentru prima dată astfel (...) A fost o reuniune de lucru, dar discuţia nu a fost tensionată. Se respectă reciproc mult. Zilele următoare vom stabili ce va fi. Floyd ne-a spus că vrea un astfel de meci", a declarat Michael Koncz, consilier al lui Pacquiao, la postul ESPN.

Marţi seară, Pacquiao şi Mayweather au fost prezenţi la meciul de baschet Miami Heat - Milwaukee Bucks. Cei doi s-au salutat atunci şi au făcut schimb de numere de telefon.

Staful lui Pacquiao a anunţat la 14 iunie că pugilistul şi-a dat acordul pentru a-l înfrunta pe Mayweather. De cinci ani, promotorii celor doi boxeri s-au întâlnit în mod regulat pentur a negocia.

Meciul ar putea avea în data de 2 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici