Mardy Fish a revenit în competiţiile de tenis după 19 luni de absenţă

Jucătorul american Mardy Fish, care a suferit de aritmie cardiacă, a evoluat, joi, pentru prima dată într-un meci de tenis după 19 luni de absenţă, fiind învins, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-6 (3), de compatriotul său Ryan Harrison, locul 110 mondial, la Indian Wells, informează site-ul oficial al ATP.

100 afișări
Imaginea articolului Mardy Fish a revenit în competiţiile de tenis după 19 luni de absenţă

Mardy Fish (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Harrison, 22 de ani, care a beneficiat de un wild card, s-a impus în faţa lui Fish, 33 de ani, fost numărul 7 mondial în 2011, dar fără clasare acum, după un meci care a durat două ore şi 36 de minute, în turul I al turneului de 1.000 de puncte.

"Am muncit din greu în ultimele luni ca să revin. Nu m-am antrenat mai mult de un an, dar tenisul nu m-a părăsit. Este fantastic să fiu din nou pe teren", a declarat Fish.

Mardy Fish a aflat că suferă de o severă aritmie cardiacă în martie 2012. El s-a retras din circuit în 2013, iar un an mai târziu a suferit o intervenţie pe cord.

La simplu, americanul a câştigat şase turnee în carieră şi a fost finalist de alte 14 ori, o dată chiar la Indian Wells, în 2008, când a pierdut în faţa sârbului Novak Djokovici, scor 2-6, 7-5, 3-6. În 2004, Fish a obţinut medalia de argint la JO de la Atena, după ce a fost învins în ultimul act al turneului olimpic de chilianul Nicolas Massu, scor 6-3, 3-6, 2-6, 6-3, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici