Marian Drăgulescu, accidentat şi retras din finala pe echipe şi la individual compus

Gimnastul Marian Drăgulescu a suferit o accidentare în calificările la sărituri şi nu va concura în finala pe echipe şi cea la individual compus, la CM de la Tokyo, potrivit anunţului FR Gimnastică.

182 afișări
Imaginea articolului Marian Drăgulescu, accidentat şi retras din finala pe echipe şi la individual compus

Marian Drăgulescu, accidentat şi retras din finala pe echipe şi la individual compus (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Bucuria calificării echipei masculine la Jocurile Olimpice a fost umbrită de accidentarea lui Marian Drăgulescu.

"Accidentat la aterizarea la cea de-a doua saritură, se află acum sub control şi tratament medical, după un examen la una din clinicile de renume din Tokyo, el urmând a intra doar în finalele pe aparate, fiind retras din finala de la individual compus şi, de asemenea, din echipa pentru competiţia de miercuri", se arată în comunicatul FR Gimnastică.

Astfel, în finala pe echipe, România îi va alinia pe gimnaştii Flavius Koczi, Ovidiu Buidoşo, Marius Berbecar, Cristian Băţagă şi Vlad Cotuna. În finalele pe aparate vor concura Flavius Koczi, la individual compus şi sol, Marius Berbecar, la paralele, Marian Drăgulescu, la sărituri şi sol.

Calificările s-au încheiat luni, România fiind pe locul 7, performanţă care i-a adus echipei masculine şi "biletele" pentru Jocurile Olimpice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici