Marica a rămas fără antrenor. Huub Stevens a fost demis de la Schalke 04

Clubul Schalke 04, la care este legitimat şi românul Ciprian Marica, a decis să pună capăt cu efect imediat contractului antrenorului olandez Huub Stevens, a anunţat, duminică, gruparea germană.

120 afișări
Imaginea articolului Marica a rămas fără antrenor. Huub Stevens a fost demis de la Schalke 04

Huub Stevens (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Decizia survine după eşecul de sâmbătă, de pe teren propriu, scor 1-3, cu SC Freiburg, în etapa a XVII-a a campionatului Germaniei.

"În ultimele opt meciuri, echipa a câştigat doar cinci puncte şi se află pe locul şapte", se arată în comunicatul clubului din Gelsenkirchen.

Stevens, 59 de ani, antrena Schalke 04 din septembrie 2011.

Huub Stevens va fi înlocuit de Jens Keller, antrenorul echipei under-17, pentru ultimul meci al anului, marţi, cu FSV Mainz, în optimile Cupei Germaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici