Marica a semnat pe două sezoane cu Schalke 04

Atacantul Ciprian Marica a semnat un contract pe două sezoane, până la 30 iunie, 2013, cu Schalke 04, a anunţat clubul din Gelsenkirchen pe site-ul oficial.

336 afișări
Imaginea articolului Marica a semnat pe două sezoane cu Schalke 04

Marica a semnat pe două sezoane cu Schalke 04 (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Atacantul de 25 de ani a evoluat, din 2007 până la 12 iulie, la VfB Stuttgart.

Schalke 04 a anunţat că nu a plătit nicio indemnizaţie de transfer.

"Ciprian se încadrează în cerinţele noastre sportive. El cunoaşte Bundesliga şi este un transfer gratuit. Ne bucurăm că transferul a decurs fără probleme, mai ales că el era dorit şi de alte echipe", a declarat managerul Horst Heldt, cel care, atunci când era director sportiv la VFB Stuttgart, a contribuit la aducerea românului de la Şahtior Doneţk.

Ciprian Marica şi-a reziliat, la 12 iulie, pe cale amiabilă contractul cu VfB Stuttgart. În cei patru ani petrecuţi în Germania, Marica a jucat în 93 de meciuri şi a marcat 19 goluri. Internaţionalul român a mai evoluat pentru Dinamo Bucureşti şi Şahtior Doneţk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici