Marin Condescu, după Dnepr - Pandurii: E prea sever scorul, trebuia să rămână doar 2-1

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat joi seară, după înfrângerea din meciul cu Dnepr, scor 4-1, că rezultatul este prea sever şi că un 2-1 ar fi fost mai echitabil, informează prosport.ro.

136 afișări
Imaginea articolului Marin Condescu, după Dnepr - Pandurii: E prea sever scorul, trebuia să rămână doar 2-1

Marin Condescu (Imagine: Darius Mitrache/ Mediafax Foto)

"E prea sever scorul, dar asta e. Cred că trebuia să rămână doar 2-1 scorul, era mai echitabil. Au fost mai buni ca noi. Androvici mi-a plăcut astăzi, Mingote a avut şi el intervenţii foarte bune. Ar trebui să avem o bancă mai solidă şi mai puţin ghinion pentru o eventuală participare sezonul viitor în cupele europene. Avem foarte mulţi jucători accidentaţi. Cu Maxim, Pintilii, Nistor, Viera sau Chiricheş poate am fi avut şanse mai mari în această grupă. Eric va rămâne la noi. Sper să trecem de Dinamo în Cupă", a spus Marin Condescu la Sport.ro, citat de prosport.ro.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 4-1, de echipa ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, într-un meci din etapa a cincea a grupei E a Ligii Europa.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Kalinici '12, Zozulia '56, Şakhov '86 şi Kravcenko '89.

Pentru Pandurii a înscris Eric, în minutul 70, din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici