Wimbledon: Marion Bartoli şi Sabine Lisicki vor disputa finala feminină

Jucătoarea franceză de tenis Marion Bartoli, cap de serie numărul 15, s-a calificat, joi, în finala turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

260 afișări
Imaginea articolului Wimbledon: Marion Bartoli şi Sabine Lisicki vor disputa finala feminină

Marion Bartoli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bartoli a învins-o, în semifinale, cu scorul de 6-1, 6-2, după o oră şi două minute, pe Kirsten Flipkens (Belgia), a 20-a favorită a competiţiei.

Marion Bartoli, în vârstă de 28 de ani, se află pentru a doua oară în carieră în finală la Wimbledon, după ce în 2007 a fost întrecută, în ultimul act, de americanca Venus Williams. Bartoli ar putea deveni prima câştigătoare din Franţa la Wimbledon, după Amelie Mauresmo în 2006.

În finala care va avea loc sâmbătă, Marion Bartoli o va întâlni pe jucătoarea germană de tenis Sabine Lisicki, cap de serie numărul 23, care a învins-o, în semifinale, cu scorul de 6-4, 2-6, 9-7, după două ore şi opt minute, pe Agnieszka Radwanska (Polonia), a patra favorită a competiţiei.

Sabine Lisicki, în vârstă de 23 de ani, se află la prima finală de Grand Slam din carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici