Marius Copil, eliminat în turul doi al turneului de la Miami

Jucătorul Marius Copil, numărul 84 mondial, a fost eliminat, sâmbătă, în turul secund al turneului Masters de 1.000 de puncte de la Miami, dotat cu premii de aproape nouă milioane de dolari.

137 afișări
Imaginea articolului Marius Copil, eliminat în turul doi al turneului de la Miami

Marius Copil, eliminat în turul doi al turneului de la Miami

Tenismenul român a fost învins, cu scorul de 7-5, 6-3, de rusul Karen Khachanov, cap de serie numărul 32 şi locul 41 ATP, într-o oră şi 16 minute de joc.

În turul următor, Khachanov îl va întâlni pe câştigătorul dintre Nikoloz Basilashvili (Georgia, locul 89 ATP) şi sud-africanul Kevin Anderson, numărul opt mondial.

Pentru prezenţa în turul doi la Miami, Marius Copil va primi 25.465 de dolari şi 25 de puncte ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici