Marius Copil îl va înfrunta pe un fost lider ATP în sferturile de finală de la Antwerp, după ce a produs surpriza turneului

Jucătorul de tenis român Marius Copil, locul 92 ATP, îl va înfrunta, vineri, în sferturile de finală ale turneului de 250 de puncte de la Antwerp pe fostul lider ATP Andy Murray, partida fiind programată în jurul orei 19.30, ora României.

137 afișări
Imaginea articolului Marius Copil îl va înfrunta pe un fost lider ATP în sferturile de finală de la Antwerp, după ce a produs surpriza turneului

Marius Copil îl va înfrunta pe un fost lider ATP în sferturile de finală de la Antwerp, după ce a produs surpriza turneului

Andy Murray a ajuns pentru a doua oară în trei săptămâni în sferturile de finală ale unui turneu ATP, după ce l-a învins pe uruguayanul Pablo Cuevas, scor 6-4, 6-3.

„M-am simţit un pic mai bine. Am servit bine pe tot parcursul meciului şi atunci când am avut raliuri de pe fundul liniei, am lovit mingea curat, ceea ce a fost bine pentru mine. Din punct de vedere fizic, o să ajung şi la forma dorită. Îmi ia câteodată mai mult să mă încălzesc în meciuri şi să mă simt bine cu mişcările mele. Dar a fost o zi bună", a declarat Andy Murray, pentru ATPTour.com.

În sferturile de finală ale turneului de la Antwerp, scoţianul îl va întâlni pe Marius Copil, pe care l-a învins în precedentele două meciuri. Românul a ajucat anul trecut finala la Basel, fiind învins de Roger Federer.

Marius Copil, locul 92 ATP, venit din calificări, s-a calificat în sferturi după ce a trecut de argentinianul Diego Schwartzman, locul 15 ATP, scor 6-4, 5-7, 7-6 (7).

„Îl ştiu un pic. A avut nişte meciuri bune săptămâna asta. Joacă bine pe această suprafaţă, aşa că trebuie şi eu să mă pregătesc. Serveşte foarte bine aşa că trebuie să returnez bine", a declarat Murray.

Meciul este programat să înceapă vineri, la ora 19.30, ora României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici