Marius Copil, învins de Berdych la Dubai

Jucătorul Marius Copil, locul 159 ATP, venit din calificări, a fost învins, marţi, cu scorul de 6-3, 6-4, de cehul Tomas Berdych, locul 6 ATP şi cap de serie numărul 3, într-un meci care a durat o oră şi 20 de minute, din primul tur al turneului de 500 de puncte de la Dubai.

68 afișări
Imaginea articolului Marius Copil, învins de Berdych la Dubai

Marius Copil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru accederea pe tabloul principal, Copil va primi 13.460 de dolari şi 20 de puncte ATP.

Tot marţi, Victor Hănescu, locul 80 ATP, va evolua în manşa întâi, împotriva francezului Jo-Wilfried Tsonga, locul 10 ATP şi al cincilea favorit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici