Marius Stan: Ce s-a întâmplat la Dinamo e incalificabil, eu i-aş da afară pe toţi

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, vineri, că gestul fotbaliştilor care au părăsit nemotivat cantonamentul echipei Dinamo este incalificabil şi că dacă s-ar fi confruntat el cu o astfel de situaţie ar fi renunţat imediat la jucătorii respectivi.

17 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Ce s-a întâmplat la Dinamo e incalificabil, eu i-aş da afară pe toţi

Marius Stan: Ce s-a întâmplat la Dinamo e incalificabil, eu i-aş da afară pe toţi (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

"Ce s-a întâmplat la Dinamo e incalificabil. Eu i-aş ejecta pe toţi, fără discuţie. Titlul e aproape compromis, din Cupă au ieşit, iar Dinamo are forţa să se menţină în primele şase pentru a juca în Europa, dar va juca întărită, curată, cu oameni care sunt trup şi suflet cu echipa", a spus Stan.

Marius Stan a precizat că la Oţelul Galaţi nu vor exista situaţii precum cea de la Dinamo. "La noi nu veţi auzi de astfel de cazuri. Totul pleacă de la compromisuri, dacă l-ai făcut pe primul, le faci apoi şi pe celelalte. Contează foarte mult cum conducătorii îşi gestionează activitatea în cadrul clubului. Când admiţi acte repetate de indisciplină, pe considerentul că un jucător are valoare, se ajunge la astfel de probleme. La noi, indiferent de ce valoare are un jucător, poate să fie el Ronaldinho, întotdeauna va fi sacrificat în faţa celorlalţi şi a antrenorului. Când tolerezi acte de indisciplină, ele se înmulţesc şi ajungi la o debandadă", a explicat el.

Scandalul la Dinamo a început după meciul pierdut de Dinamo, la Cluj, cu CFR, scor 1-2, în manşa retur a semifinalelor Cupei României, înfrângere echivalentă cu eliminarea "alb-roşilor" din Cupa României.

Trei fotbalişti dinamovişti, Ousmane N'Doye, Djakaridja Kone şi Zie Diabate, au plecat, miercuri seară, din cantonamentul de la Cluj să petreacă fără să anunţe staful clubului. Cei trei susţin că au fost acasă la jucătorul CFR-ului Yousuf Kone. Conducerea grupării a hotărât ca N'Doye să fie trimis la echipa a doua, iar Kone şi Diabate să fie amendaţi, fiind la prima abatere.

Faptul că N'Doye nu este sancţionat drastic pentru desele sale acte de indisciplină a stârnit nemulţumirea celorlalţi fotbalişti, iar atacantul Florin Bratu, susţinut de alţi coechipieri, şi-a expus punctul de vedere în faţa managerului sportiv Florin Prunea.

Bratu nu a fost reţinut în lot şi a fost trimis, joi, la Bucureşti. Apoi Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabriel Boştina şi Marius Alexe au decis să părsească echipa, plecând şi ei spre Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici