Marius Stan: Meciul de vineri va fi greu pentru Steaua, din cauză că presiunea este la ei

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că partida din etapa a XXVIII-a a Ligii I va fi grea nu pentru echipa sa, ci pentru adversarii de la Steaua, deoarece presiunea "este la ei".

2 afișări

"Greu va fi pentru Steaua din cauză că presiunea este la ei. Pentru noi un punct înseamnă sărbătoare, de trei nici nu mai vorbesc. Aşa că ei au un meci greu iar noi unul uşor. Dacă vom şti să-l abordăm măcar ca pe cel de la Cluj, putem spera. Dacă nu, e posibil chiar să şi fim umiliţi", a afirmat Marius Stan.

Fotbalistul Sergiu Costin crede că Oţelul poate chiar câştiga pe stadionul Steaua. "Orice meci se poate câştiga. Mergem acolo încrezători. Putem câştiga, nici Steaua nu e o într-o pasă prea bună. Sperăm ca noi să jucăm foarte bine", a afirmat Costin.

Meciul Steaua - Oţelul Galaţi, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, este programat vineri, la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici