Marius Şumudică a vrut să se întoarcă în Turcia, dar n-a putut părăsi România: „Este interzis orice fel de zbor”

  • Marius Şumudică a revenit în România, imediat după ce răspândirea de coronavirus a luat amploare în Europa
  • Antrenorul echipei Gaziantep a dezvăluit că a vrut să se întoarcă în Turcia, dar până la 19 aprilie toate zborurile sunt interzise
  • Şumudică a spus că în Turcia s-ar putea relua antrenamentele la începutul lunii mai
168 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică a vrut să se întoarcă în Turcia, dar n-a putut părăsi România: „Este interzis orice fel de zbor”

Marius Şumudică a vrut să se întoarcă în Turcia, dar n-a putut părăsi România: „Este interzis orice fel de zbor”

Marius Şumudică nu a putut părăsi teritoriul României, când a solicitat închirierea unui avion privat. Antrenorul echipei Gaziantep, care a venit în România în timpul epidemiei de coronavirus, a vrut să se întoarcă în Turcia, însă autorităţile au interzis zborurile până la 19 aprilie. 

"Chiar ieri (n.red. - sâmbătă, 11 aprilie) am vorbit cu o companie din aceasta privată, care are cinci-şase avioane din acestea mai mici, private-jet, care fac transport de persoane până la opt-zece persoane, dar mi s-a spus că până la data de 19 aprilie este interzis orice fel de zbor.

Şi nu se ştie dacă nu cumva se va prelungi termenul. Aş fi vrut să plec cu staff-ul meu", a declarat Şumudică pentru digisport.ro.

Antrenorul român vrea să meargă în Turcia, pentru că autorităţile de acolo au anunţat că echipele se vor reuni şi vor relua antrenamentele la începutul lunii mai. 

"Ei mă aşteaptă înapoi. Chiar azi l-au sunat pe agentul meu, Cătălin Liţă, ca să-l întrebe de familia mea, dacă eu sunt ok. M-au sunat şi pe mine, dar eu m-am odihnit la prânz. 

Probabil că voi intra şi într-o carantină de 14 zile când voi ajunge acolo. Ei au anunţat că în data de 5 mai şi-ar dori să înceapă uşor-uşor pregătirea. Numai că eu nu sunt adeptul unor antrenamente sparte. Doi acolo, trei dincolo. Aşa cum nu sunt de acord cu fotbalul jucat fără spectatori.

Îmi place să fiu aplaudat, să trăiesc jocul, e greu să capacitezi altfel jucătorii", a mai spus antrenorul turcilor de la Gaziantep.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici