Marius Şumudică: Ne-au stors meciurile cu Steaua

Antrenorul echipei Rapid Bucureşti, Marius Şumudică, a declarat, duminică, după înfrângerea formaţiei sale pe terenul echipei FCM Târgu Mureş, scor 0-1, că elevii săi au fost "storşi" după cele două jocuri cu Steaua din această săptămână.

69 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Ne-au stors meciurile cu Steaua

Marius Şumudică: Ne-au stors meciurile cu Steaua (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Unii jucători au ajuns cam repede la Rapid. Cred că la unii dintre ei va trebui să renunţ. Sunt dezamăgit de unii jucători şi mă doare sufletul. E dureros să nu-ţi doreşti mai mult. Azi trebuia să fac vreo şase schimbări. La nivelul atacului avem de suferit, nu putem să marcăm. Am jucat slab. Cei de la FCM au arătat mai multă determinare şi dorinţă de victorie. Îl felicit pe Sabău şi îi felicit echipa, jucătorii săi au fost mai proaspeţi. Pe noi ne-au stors jocurile cu Steaua, a fost un consum fizic şi psihic. Unii jucători, ca şi mine, nu au putut dormi până la ora 4 dimineaţa după meciul cu Steaua de joi", a spus Şumudică.

Formaţia Rapid Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, de echipa FCM Târgu Mureş, scor 1-0 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici