Mariusz Wach, depistat pozitiv după meciul cu Vladimir Klitschko

Polonezul Mariusz Wach a fost depistat pozitiv cu steroizi după înfrângerea din meciul cu Vladimir Klitschko, deţinătorul titlurilor WBA-IBF-WBO la categoria grea, anunţă, marţi, presa germană, citându-l pe managerul campionului ucrainean.

240 afișări
Imaginea articolului Mariusz Wach, depistat pozitiv după meciul cu Vladimir Klitschko

Mariusz Wach (s) în meciul cu Vladimir Klitschko (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Wach a suferit o mulţime de lovituri de-a lungul celor 12 reprize la meciul din 10 noiembrie, de la Hamburg, câştigat de campionul ucrainean prin decizia unanimă a celor trei arbitri-judecători.

"Preşedintele federaţiei germane (DBB), Thomas Pütz, ne-a informat de acest lucru", a declarat Bernd Bönte, care conduce societatea fraţilor Vladimir şi Vitali Klitschko.

"Ni s-a raportat că un eşantion este pozitiv", a declarat preşedintele DBB pentru cotidianul Bild.

"Acesta lucru explică faptul că Wach a putut încasa lovituri atât de grele. Acest lucru arată cât de periculos este dopajul", a apreciat Bönte.

Viitorul lui Wach depinde de rezultatul eşantionului B. Dacă şi acesta este pozitiv, sportivul polonez riscă o suspendare de un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici