Martina Hingis şi Leander Paes au câştigat turneul US Open la dublu mixt

Perechea Martina Hingis/ Leander Paes (Elveţia/India), cap de serie numărul 4, a câştigat proba de dublu mixt la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

266 afișări
Imaginea articolului Martina Hingis şi Leander Paes au câştigat turneul US Open la dublu mixt

Martina Hingis şi Leander Paes au câştigat turneul US Open la dublu mixt

Hingis şi Paes au învins în finală cuplul american Bethanie Mattek-Sands/Sam Querrey, scor 6-4, 3-6, 10-7.

Martina Hingis, în vârstă de 34 de ani, mai poate câştiga un titlu la New York, ea fiind calificată şi în finala la dublu feminin, alături de indianca Sania Mirza. Hingis şi Mirza vor întâlni în finalul cuplul Casey Dellacqua/Iaroslava Şvedova (Australia/Kazahstan).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici