Martina Navratilova şi Gustavo Kuerten vor înmâna trofeele câştigătorilor la Roland Garros

Fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova şi brazilianul Gustavo Kuerten vor înmâna trofeele câştigătorilor la simplu feminin, respectiv simplu masculin, la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, în 6 şi 7 iunie.

88 afișări
Imaginea articolului Martina Navratilova şi Gustavo Kuerten vor înmâna trofeele câştigătorilor la Roland Garros

Martina Navratilova şi Gustavo Kuerten vor înmâna trofeele câştigătorilor la Roland Garros (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Martina Navratilova ate 18 titluri de Grand Slam în palmares, din care două la Paris în 1982 şi 1984.

Gustavo Kuerten s-a impus la Roland Garros în 1997, 2000 şi 2001.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici