Massimo Moratti a demisionat de la Internazionale Milano

Fostul proprietar al clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, a părăsit, joi, postul de preşedinte de onoare al clubului milanez, a anunţat Gazzetta dello Sport.

121 afișări
Imaginea articolului Massimo Moratti a demisionat de la Internazionale Milano

Massimo Moratti a demisionat de la Internazionale Milano (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

După 20 de ani la club, Moratti a părăsit Consiliul de Administraţie şi a renunţat şi la postul de preşedinte de onoare oferit în noiembrie 2013 de Erik Thohir, noul proprietar al clubului.

Alături de Massimo Moratti, din Consiliul de Administraţie au plecat şi fiul acestuia Angelomario Moratti, dar şi Rinaldo Ghelfi şi Alberto Manzonetto.

Potrivit presei italiene, Moratti avea relaţii tensionate cu patronul Thohir şi cu antrenorul Walter Mazzarri, el fiind nemulţumit de rezultatele slabe ale echipei din ultima vreme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici