Maxim, Belodedici şi Vlădoiu au oferit cadouri copiilor internaţi la Institutul Clinic Fundeni

Jucătorul echipei naţionale a României, Alexandru Maxim, şi reprezentanţii FRF, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu, au oferit, luni, cadouri copiilor internaţi la secţia Oncologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni, informează site-ul oficial al FRF.

79 afișări
Imaginea articolului Maxim, Belodedici şi Vlădoiu au oferit cadouri copiilor internaţi la Institutul Clinic Fundeni

Miodrag Belodedici (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

"Alexandru Maxim şi foştii internaţionali Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu i-au vizitat pe copiii de la Fundeni şi le-au dus cadouri în cadrul campaniei #SelfieForLife, demarată de Asociaţia Fight For Life Charity. Mecanismul campaniei căreia i s-au alăturat şi jucătorii clubului Steaua, luptătorii de Superkombat, Andrei Stoica şi Benjamin Adegbuyi, precum şi vedete ca Andreea Marin, Cătălin Măruţă, Alexandra Ungureanu, este simplu: îţi faci un selfie care să aducă zâmbetul pe buze unui copil bolnav, distribui poza pe reţelele de socializare, faci o donaţie şi provoci cel puţin alţi trei prieteni. Echipa naţională a României s-a alăturat campaniei în cadrul turneului pe care reprezentativa divizionară l-a susţinut în Antalya, cu o poză de grup realizată în vestiarul «tricolorilor»", informează site-ul citat.

Convocat în lotul primei reprezentative pentru meciul cu Insulele Feroe, Alexandru Maxim le-a oferit copiilor autografe pe mingi de fotbal. "În astfel de momente realizezi ce lucruri sunt cu adevărat importante în viaţă. M-am alăturat acestei campanii încă de la început şi voi susţine acest proiect din tot sufletul", a declarat Maxim.

Miodrag Belodedici a fost impresionat de copiii pe care i-a întâlnit la Fundeni şi speră ca acestei campanii să i se alăture cât mai mulţi oameni. "Noi astăzi am realizat doar un pic din ceea ce ar trebui făcut pentru aceşti copii. Ne dorim ca tot mai mulţi oameni să se implice în campanie, să facă o donaţie pentru a salva copiii bolnavi de cancer", a adăugat Belodedici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici