Maxim rămâne până în vară la Pandurii. Impresarul fotbalistului spune că e decizia jucătorului

Impresarul Lucian Marinescu, agentul mijlocaşului echipei Pandurii Târgu Jiu Alexandru Maxim, a declarat, luni, că dorinţa jucătorului dorit de Steaua este aceea de a rămâne până la vară la formaţia pregătită de Petre Grigoraş.

195 afișări
Imaginea articolului Maxim rămâne până în vară la Pandurii. Impresarul fotbalistului spune că e decizia jucătorului

Maxim rămâne până în vară la Pandurii. Impresarul fotbalistului spune că e decizia jucătorului

"Situaţia în momentul de faţă este că jucătorul aparţine Pandurilor şi va rămâne aşa până la vară. Indiscutabil, transferul la Steaua ar fi un lucru bun. Important este ca Alex să aibă aceleaşi evoluţii bune ca până acum, să rămână în vizorul echipei naţionale. Eu tot timpul le spun jucătorilor că valoarea şi evoluţiile bune îi vor aduce în atenţia tuturor. Eu le-am spus mereu celor interesaţi care m-au sunat să vorbească întâi cu clubul. La ora actuală decizia lui Alex este să rămână lucrurile aşa până la vară, dupa care Steaua rămâne o opţiune. În vară vom evalua lucrurile aşa cum trebuie şi vom decide care va fi pasul cel mai bun pentru Alex. Se pot întâmpla multe până la vară. Important este ca el să păstreze evoluţia bună de până acum", a spus Marinescu, potrivit sptfm.ro.

Într-o intervenţie la acelaşi post de radio, preşedintele executiv al grupării gorjene, Eugen Pîrvulescu, a afirmat că Pandurii şi Steaua au semnat actele de transfer pentru Alexandru Maxim, însă jucătorul nu a făcut-o încă. "Noi am ajuns la un acord cu Steaua, am semnat un acord cu 1.07.2013. Ce a spus domnul Becali despre transfer este adevărat despre toate sumele de transfer. Urma ca domnul Becali să-l convingă pe jucător să semneze acordul de transfer, între cluburi înţelegerea fiind semnată. Iar dacă Maxim îşi dă acordul, transferul se realizează. Eu cred că până la urmă, cunoscându-l pe domnul Becali, va reuşi să-l convingă să semneze", a adăugat Pîrvulescu, care a menţionat că jucătorul mai are doi ani şi jumătate de contract cu Pandurii.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, declara sâmbătă că gruparea din Bulevardul Ghencea a obţinut serviciile fotbalistului Alexandru Maxim, de la Pandurii Târgu Jiu. "Maxim a semnat cu Steaua. El va primi 8.000 de euro pe lună, dar îi va creşte salariul în funcţie de evoluţiile sale. La fel am făcut şi cu Gardoş sau Rusescu. Are 22 de ani, e copil încă, să vedem dacă va confirma la Steaua", a spus Becali.

Gigi Becali anunţase, vineri, că i-a oferit pe atacantul Adi Rocha şi portarul Răzvan Stanca plus şase sute de mii de euro pentru transferul mijlocaşului Alexandru Maxim de la Pandurii Târgu Jiu, gruparea gorjeană urmând să păstreze şi un procent de 20 la sută. Ulterior, Becali a anunţat că îl va ceda definitiv la Pandurii pe mijlocaşul Mihai Răduţ, unde este împrumutat de la Steaua, pe lângă jucătorii Adi Rocha şi Stanca şi că va plătit suma de 500.000 de euro. De asemenea, clubul din Târgu Jiu ar fi păstrat procentul de 20 la sută dintr-un viitor transfer al lui Maxim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici