McGregor revine în cuşcă. Cine va fi adversarul său

  • Conor McGregor anunţase în iunie că se retrage.
  • McGregor a anunţat în septembrie că va boxa împotriva lui Manny Pacquiao.
  • Pentru victoria cu Poirier din 2014, McGregor a încasat 200.000 de dolari.
168 afișări
Imaginea articolului McGregor revine în cuşcă. Cine va fi adversarul său

Profimedia

După ce a anunţat că va reveni în ringul de box ca să se lupte cu Manny Pacquiao, Conor McGregor se întoarce şi la ce ştie să facă cel mai bine – MMA.

Luptătorul irlandez i-a acceptat provocarea lui Dustin Poirier şi a stabilit deja când şi unde va avea loc lupta.

McGregor a scris pe Twitter că vrea ca lupta să aibă loc pe 23 ianuarie pe stadionul echipei de fotbal american Dallas Cowboys.

”Voi fi pregătit pentru Texas, iar Texasul va fi pregătit pentru fanii mei! Apoi mă bat şi cu Manny.” a scris „The Notorious One” pe reţelele de socializare.

Şi Poirier i-a răspuns cu un tweet. „Aproape de casa mea în acelaşi weekend cu ziua mea? Nicio greutate!”

Conor McGregor l-a mai învins pe Dustin Poirier în 2014, victorie pentru care a încasat 200.000 de dolari.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici