Meci de fotbal cu arbitrul "beat mort". Jocul nu a fost întrerupt pentru că în regulament nu există asemenea cazuri

Regulamentul nu prevede întreruperea unui meci de fotbal condus de un arbitru "beat mort" prins în flagrant de poliţie, au constatat cu stupoare oficialii unui club ceh de ligă regională.

664 afișări
Imaginea articolului Meci de fotbal cu arbitrul "beat mort". Jocul nu a fost întrerupt pentru că în regulament nu există asemenea cazuri

Meci de fotbal cu arbitrul "beat mort". Jocul nu a fost întrerupt pentru că în regulament nu există asemenea cazuri (Imagine: Mediafax Foto)

"Mirosea ca o distilerie. Nu a ascuns faptul că a fost la o aniversare", a declarat Karel Dusek, şeful clubului Jestrabi Lhota, pentru cotidianul Lidove Noviny.

În tricoul murdar după numeroase căzături, arbitrul Tomas Fidra a condus foarte ciudat meciul, eliminând, fără vreun motiv aparent, trei jucători ai echipei oaspete.

În faţa unei echipe adverse redusă injust la opt oameni, gazdele au renunţat voluntar la orice acţiune ofensivă: "Suporterii aplaudau acest gest", a spus Dusek.

La pauză, poliţia l-a supus pe arbitru unui test pentru a constata că avea 1,94 la sută alcool în sânge.

"Niciun articol din regulament nu interzice unui arbitru beat să conducă un meci. Dacă noi am fi refuzat să jucăm, am fi fost sancţionaţi", a declarat Dusek.

Autoritatea regională a fotbalului a anulat rezultatul acestui meci, încheiat la egalitate, scor 1-1, bazându-se pe un articol de fair-play. Arbitrul "petrecăreţ" riscă 12 luni de suspendare, conform Lidove Noviny.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici