Meciul Bournemouth-Luton Town, abandonat după stopul cardiac al lui Lockyer, rejucat în întregime

Meciul dintre Bournemouth şi Luton Town din Premier League, abandonat sâmbătă după prăbuşirea pe teren a căpitanului echipei Luton, Tom Lockyer, va fi rejucat integral, a anunţat miercuri liga engleză de fotbal.

137 afișări
Imaginea articolului Meciul Bournemouth-Luton Town, abandonat după stopul cardiac al lui Lockyer, rejucat în întregime

Meciul Bournemouth-Luton Town, abandonat după stopul cardiac al lui Lockyer, rejucat în întregime

Meciul a fost întrerupt în minutul 59, după ce Lockyer a suferit un stop cardiac. Acesta va fi reprogramat pentru mai târziu în acest sezon, după consultarea cu părţile implicate.

"Liga ar dori să mulţumească personalului medical şi tuturor celor implicaţi pentru acţiunile lor rapide de răspuns la ceea ce a fost o situaţie extrem de supărătoare pentru toată lumea", a precizat Premier League într-un comunicat.

"Îi dorim lui Tom o recuperare completă şi gândurile noastre sunt alături de el, de familia sa şi de toţi cei de la Luton Town FC".

Luton a declarat duminică că Lockyer a fost supus unor teste şi că aşteaptă rezultatele înainte de a fi stabiliţi următorii paşi ai recuperării sale.

Scorul era 1-1 când internaţionalul galez în vârstă de 29 de ani a căzut la pământ. Jucătorii şi managerul lui Luton, Rob Edwards, au reacţionat imediat pentru a primi îngrijiri medicale. Lockyer a fost scos pe o targă în aplauzele publicului.

Fundaşul central s-a mai prăbuşit şi în timpul victoriei din finala barajului de promovare a lui Luton împotriva lui Coventry City, pe 27 mai. El a petrecut cinci zile în spital şi a suferit o operaţie pentru a remedia o fibrilaţie atrială înainte de a reveni pentru antrenamentele din pre-sezon, după ce a primit undă verde de la medici.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici