Meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch, din 26 mai, în direct la The Money Channel

Meciul dintre pugiliştii Lucian Bute şi Carl Froch programat pe 26 mai, la Capital FM Arena din Nottingham, Marea Britanie, va fi difuzat în direct de postul de televiziune The Money Channel, potrivit unui comunicat.

672 afișări
Imaginea articolului Meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch, din 26 mai, în direct la The Money Channel

Lucian Bute (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Partida contează pentru centura mondiala IBF la categoria supermijlocie.

The Money Channel a mai difuzat, în noiembrie anul trecut, duelul dintre Lucian Bute si Glen Johnson, adjudecat de pugilistul român.

Sorin Freciu, Managing Partner The Money Channel, a declarat: "Am făcut eforturi importante pentru a reuşi să obţinem din nou drepturile de difuzare pentru acest meci. Am avut competitori de marcă, însă am reuşit şi de această dată să le aducem românilor campionul în direct la The Money Channel. Este unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului 2012 în sportul românesc".

The Money Channel va difuza o serie de ediţii speciale premergătoare galei de la Nottingham, unde telespectatorii vor putea vedea imagini de la antrenamente şi vor auzi declaraţii de la Lucian Bute şi de la toţi cei implicaţi în desfăşurarea acestui meci.

În meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici