Meciul dintre Simona Halep şi Marina Erakovic la US Open, marţi, pe Eurosport

Simona Halep o întâlneşte marţi, la US Open, pe Marina Erakovic, meciul fiind transmis în direct şi în exclusivitate pe Eurosport, informează televiziunea.

1914 afișări
Imaginea articolului Meciul dintre Simona Halep şi Marina Erakovic la US Open, marţi, pe Eurosport

Simona Halep (Foto: AFP / Mediafax Foto)

România a avut cinci reprezentante pe tabloul principal de la US Open, însă Andreea Mitu a pierdut deja în runda inaugurală. A fost o înfrângere în două seturi contra cehoaicei Tereza Smitkova: 6-7, 2-6, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Eurosport.

Meciul dintre Simona Halep şi Marina Erakovic este programat pe arena Arthur Ashe, de la ora 18.00, şi va fi difuzat live pe Eurosport.

Simona Halep este favorita numărul 2 la US Open, acesta fiind turneul de Mare Şlem cu cele mai slabe rezultate (doar optimi de finală în urmă cu 2 ani). Totodată, Simona Halep o întâlneşte pe Marina Erakovic pentru prima oară în carieră: jucătoarea născută în Split are 26 de ani şi ocupă poziţia a 99-a în ierarhia WTA.

Celelalte trei jucătoare din România rămase în competiţie sunt: Alexandra Dulgheru, care se întâlneşte cu Angelique Kerber, de la ora 18.00, pe GrandStand, meciul fiind transmis live, pe Eurosport Player; Irina Begu versus Olga Govortsova (ora 18.00, pe terenul numărul 15); Monica Niculescu versus Alexandra Panova (ultimul meci de pe terenul numărul 16).

Eurosport şi Eurosport 2 transmit în direct meciurile de la US Open (31 august - 13 septembrie). Turneul poate fi urmărit în direct, online, pe Eurosport Player, care difuzează partidele de pe 11 terenuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici