Meciul dintre Simona Halep şi Nao Hibino a fost amânat până luni din cauza ploii

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a anunţat, printr-un mesaj postat pe Twitter, că meciul constănţencei cu Nao Hibino (Japonia, 70 WTA), din primul tur al turneului dotat cu permii totale în valoare de 32.017.500 de dolari a fost amânat până luni din cauza ploii.

1514 afișări
Imaginea articolului Meciul dintre Simona Halep şi Nao Hibino a fost amânat până luni din cauza ploii

Meciul dintre Simona Halep şi Nao Hibino a fost amânat până luni din cauza ploii (Imagine: Laurentiu Mich/ Arhiva Mediafax Foto)

Confruntarea dintre cele două jucătoare trebuia să aibă loc duminică, în jurul orei 18:00, dar ploaia le dă bătăi de cap organizatorilor, care au decis să amâne meciul jucătoarei de 24 de ani până luni. Toate meciurile aflate în desfăşurare au fost întrerupte.

"Meciul Simonei de astăzi a fost anulat. Ne vedem mâine", a scris antrenorul australian pe Twitter.

Pe arena Suzanne-Lenglen, unde era programat şi jocul Simonei Halep, s-a încheiat doar meciul Paire - Albot, scor 3-2 la seturi. În momentul în care ploaia s-a înteţit, în plină desfăşurare era partida Vitalia Diatchenko - Lucie Safarova 0-6, 0-1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici