Meciul Lucian Bute - Jean Pascal ar putea avea loc în ianuarie

Partida dintre Lucian Bute şi Jean Pascal, care iniţial trebuia să se dispute la 25 mai, dar a fost amânată din cauza accidentării pugilistului român, va avea loc, cel mai probabil, la 25 ianuarie în Bell Centre din Montreal, a declarat managerul boxerului canadian, Yvon Michel.

132 afișări
Imaginea articolului Meciul Lucian Bute - Jean Pascal ar putea avea loc în ianuarie

Lucian Bute (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Pentru reprogramarea partidei au fost avansate două date, 7 decembrie 2013 şi 25 ianuarie 2014, însă arena din Montreal este ocupată în decembrie cu meciurile echipei de hochei profesionist Montreal Canadiens.

"Cel mai probabil, meciul va avea loc în ianuarie, pentru că nu mai sunt zile de sâmbătă disponibile în decembrie la Bell Centre din cauza meciurilor din NHL ale celor de la Canadiens", a declarat Yvon Michel, managerul lui Pascal, citat de ESPN.

Pascal (27-2-1, 16 KO) nu a mai luptat de la 14 decembrie 2012, când l-a învins pe Aleksy Kuziemski, într-un meci de zece runde, iar până la partida cu Bute ar acumula 13 luni de inactivitate competiţională.

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut în mai 2012 centura IBF la supermijlocie şi a mai luptat într-un singur meci, cu rusul Denis Gracev în noiembrie, astfel că până la partida cu Pascal vor trece 14 luni.

Lucian Bute a fost operat la 9 mai, la braţul stâng, meciul cu pugilistul canadian Jean Pascal, programat la 25 mai, fiind amânat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici