Meciul Petrolul -Vitesse Arnhem: Peste 200 de jandarmi asigură măsurile de ordine

Peste 200 de jandarmi vor fi mobilizaţi, joi, pentru a asigura măsurile de ordine în zona stadionului "Ilie Oană" din Ploieşti, unde se va desfăşura meciul din turul trei preliminar al Ligii Europa dintre Petrolul Ploieşti şi Vitesse Arnhem, acesta fiind catalogat cu grad ridicat de risc.

555 afișări
Imaginea articolului Meciul Petrolul -Vitesse Arnhem: Peste 200 de jandarmi asigură măsurile de ordine

Meciul Petrolul -Vitesse Arnhem: Peste 200 de jandarmi asigură măsurile de ordine (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform unui comunicat al Grupării mobile de jandarmi Ploieşti, jandarmii vor fi prezenţi pentru a asigura măsurile de ordine în afara stadionului, iar în incinta arenei sportive acestea vor fi asigurate de către firma specializată cu care are contract clubul gazdă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Meciul care se va disputa joi, începând cu ora 19.00, pe stadionul din Ploieşti, a fost catalogat ca fiind cu grad ridicat de risc. Jandarmeria anunţă, în baza informaţiilor primite de la organizatori, că la această partidă sunt aşteptaţi aproximativ 13.000 de spectatori, dintre care în jur de 150 de suporteri ai echipei olandeze.

Potrivit reprezentanţilor clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, până miercuri după amiază se vânduseră 8400 de bilete pentru acest meci.

Accesul suporterilor pe stadionul "Ilie Oană" se va face începând cu ora 17.00.

Meciul Petrolul Ploieşti - Vitesse Arnhem se dispută joi, de la ora 19.00, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Tot joi, de la ora 18.00, în aceeaşi fază a competiţiei, Astra Giurgiu joacă în deplasare cu Trencin, iar de la ora 21.00, Pandurii Târgu Jiu întâlneşte pe Cluj Arena echipa Hapoel Tel-Aviv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici