Meciul Steaua - FC Utrecht a fost întrerupt din cauza unor torţe aruncate în teren

Meciul Steaua - FC Utrecht, din etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa, a fost întrerupt timp de două minute, imediat după startul partidei, după ce fanii de la Peluza Sud au aruncat cu o torţă în teren.

42 afișări
Imaginea articolului Meciul Steaua - FC Utrecht a fost întrerupt din cauza unor torţe aruncate în teren

Meciul Steaua - FC Utrecht a fost întrerupt din cauza unor torţe aruncate în teren (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În primul minut al meciului, arbitrul rus Stanislav Suhina a oprit partida, din cauza unei torţe aruncate din Peluza Sud a arenei "Steaua". Spectatorii de la Peluza Sud au afişat un banner imens cu mesajul: "Astăzi, cortina cade, spectacolul s-a terminat, actorii se retrag în anonimat".

Fanii de la Peluza Nord au răspuns şi ei cu mai multe petarde. Meciul a fost întrerupt aproximativ două minute, timp în care au mai fost aruncate o torţă de la Peluza Sud şi una de la Peluza Nord.

Crainicul stadionului a făcut apel la spectatori să înceteze să mai arunce obiecte în teren.

La meci asistă aproximativ 10.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici