Medvedev, de neoprit la Londra

  • Medvedev a câştigat împotriva lui Djokovic cu scorul de 6-3, 6-3
  • Este doar a patra înfrângere pentru Djokovic anul acesta
  • Diego Schwartzman este primul jucător eliminat din Turneul Campionilor
334 afișări
Imaginea articolului Medvedev, de neoprit la Londra

(ŞTIRILE) Medvedev, de neoprit la Londra

Daniil Medvedev prinde o formă tot mai bună la Turneul Campionilor din Londra.

L-a învins pe Djokovic în două seturi şi nu seamănă deloc cu jucătorul care pierdea toate meciurile din ediţia de anul trecut.

Sârbul va da lupta pentru un loc în careul de aşi vineri, cu Alexander Zverev, care a obţinut prima victorie în grupa Tokyo 1970.

Nici Zverev, nici Schwartzman, nu au fost spectaculoşi pe teren, dar germanul a reuşit să se impună în decisiv, scor 6-3, 4-6, 6-3.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici