Messi se antrenează în sală. Argentinianul speră încă să bată recordul lui Muller

Jucătorul argentinian Leo Messi, care a suferit o contuzie la genunchiul stâng, în meciul pe care echipa sa FC Barcelona l-a disputat cu Benfica Lisabona, s-a antrenat, joi, în sala de forţă, a anunţat clubul catalan.

207 afișări
Imaginea articolului Messi se antrenează în sală. Argentinianul speră încă să bată recordul lui Muller

Messi se antrenează în sală. Argentinianu speră încă să bată recordul lui Muller (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Messi va mai fi supus unor investigaţii medicale în cursul zilei de joi şi va urma un program de fizioterapie. Sâmbătă, el se va antrena cu echipa şi atunci se va decide dacă atacanul va face deplasarea la Sevilla, pentru meciul de campionat cu Betis, programat duminică, de la ora 22.00.

"În principiu este doar o lovitură, dar trebuie să aşteptăm şi examenele medicale de joi pentru a şti dacă mai este altceva", a declarat antrenorul Tito Vilanova, după meciul de miercuri seară, din Liga Campionilor, scor 0-0.

Messi a intrat pe teren în minutul 58 al partidei cu Benfica. El încearcă să bată recordul de goluri înscrise într-un an, 85, deţinut de germanul Gerd Müller. Argentinianul, care a marcat 83 de goluri în 2012, a ieşit accidentat în minutul 85, după un contact cu portarul oaspeţilor, Artur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici