Mihai Costea, surprins într-o agenţie de pariuri, va fi chemat la Comisia de Disciplină a FRF

Atacantul echipei FC Voluntari Mihai Costea, surprins într-o agenţie de pariuri sportive, va fi chemat în faţa Comisiei de Disciplină, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

385 afișări
Imaginea articolului Mihai Costea, surprins într-o agenţie de pariuri, va fi chemat la Comisia de Disciplină a FRF

Mihai Costea, surprins într-o agenţie de pariuri, va fi chemat la Comisia de Disciplină a FRF (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Departamentul de Integritate s-a autosesizat, avem o solicitare semnată de secretarul general al federaţiei, care a plecat deja către Comisia de Disciplină. Prin urmare, Mihai Costea trebuie să se prezinte la Comisia de Disciplină, probabil la începutul anului, dacă nu mai au termene la acest final de an", a declarat Burleanu.

Referindu-se la echipa naţională, Burleanu a menţionat că până la finalul săptămânii va fi decisă ţara în care va avea loc cantonamentul din perioada 25 ianuarie - 6 februarie. "Lucrăm pe cele trei variante, Spania, Turcia, Emirate, şi până la sfârşitul acestei săptămâni trebuie să primim ultimele confirmări din partea federaţiilor cu care dorim să ne confruntăm. Ne dorim ca în acest cantonament să avem parte de echipe naţionale şi acesta va fi criteriul pe care îl vom lua în considerare în alegerea uneia dintre cele trei opţiuni", a spus el.

Un transfer al lui Constantin Budescu în ţările arabe l-ar putea scoate pe actualul atacant al Astrei din circuitul echipei naţionale, consideră Burleanu: "Campionatele din ţările arabe prezintă câteva minusuri, iar jucătorii le sesizează după ce ajung acolo. Din punct de vedere sportiv, al calendarului, dar şi din punct de vedere al adaptării jucătorilor acolo".

Jucătorii echipei naţionale de fotbal vor primi consiliere psihologică, a mai spus Burleanu. "Exemplul handbalistelor ar trebui să ne motiveze pe noi, la echipa naţională de fotbal, în ceea ce priveşte parcurul pe care îl vom avea anul viitor. Fiecare meci trebui pregătit foarte bine, fizic, tehnic, tactic, dar şi mental. Perspectiva mentală ne-a rămas puţin cam îndepărtată şi de aceea o să vedeţi începând de la anul un accent foarte puternic pe ceea ce înseamnă perspectiva mentală. Nu întâmplător azi la tot ce înseamnă loturi naţionale, dar şi la centrele de excelenţă o să regăsiţi psihologi sportivi", a precizat el.

Şeful FRF s-a declarat bucuros de faptul că antrenorul Constantin Gâlcă a fost numit la conducerea tehnică a echipei Espanol Barcelona. "Foarte bucuros de Gâlcă. El îşi dorea foarte mult să antreneze în Spania, unul dintre cele mai puternice campionate din Europa. Îi doresc să-şi îndeplinească obiectivul, salvarea de la retrogradare. Sunt încrezător că, aşa cum a reuşit să demonstreze performanţă în ţară, prin cele trei trofee câştigate, aşa sunt foarte sigur că va reuşi să-şi îndeplinească obectivul în Spania", a afirmat Burleanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici