Şumudică spune că a plecat la spital în timpul meciului cu Dinamo din cauza unor probleme la inimă

Antrenorul Marius Şumudică a declarat, miercuri, că a avut probleme la inimă şi din acest motiv a plecat la Spitalul Militar în minutul 70 al meciului pe care echipa sa, Astra, îl disputa cu Dinamo pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, informează dolce-sport.ro

299 afișări
Imaginea articolului Şumudică spune că a plecat la spital în timpul meciului cu Dinamo din cauza unor probleme la inimă

Şumudică spune că a plecat la spital în timpul meciului cu Dinamo din cauza unor probleme la inimă

Şumudică a mai spus că nu ştie când va reveni la echipă, doctorii recomandându-i un concediu medical.

"Sunt puţin slăbit. Acum am ieşit de la Spitalul Militar. A trebuit să rămân acolo, sunt internat ambulatoriu. Am fost internat de azi dimineaţă până acum. Mi-au făcut nişte teste. N-am avut în viaţa mea tensiunea atât de mare. Şi de la asta au fost şi nişte bătăi ale inimii. Sunt mai multe probleme. S-au adunat. Pe sistem nervos, eu sunt şi mai coleric, mă consum... De la începutul meciului, când am vrut să dau o informaţie în minutul 4 şi am vrut să strig, am simţit că am nişte tulburări. Tahicardie am înţeles că se numeşte. În minutul 70 n-am vrut să fac circ, să chem salvarea, am sunat un doctor pe care îl ştiu şi am plecat încet aşa spre spital. Ieri mi-am dat seama că trebuie să am grijă mai mult de mine şi să nu-mi mai pun inima pe tavă, să fac eu pe eroul şi să ajut pe toată lumea. Nu ştiu când voi reveni la echipă. După amiază mi se va pune un holter, un aparat care monitorizează bătăile inimii. Mi s-a recomandat concediu medical. Am tras de jucători în perioada asta. N-am reuşit să-i fac să se concentreze pe joc, sunt preocupaţi de problemele lor. M-a sunat doamna Niculae, când am ajuns la spital. M-a întrebat de ce am lăsat echipa. Credea probabil că e o formă de protest a mea. I-am zis că sunt la Spitalul Militar", a declarat Şumudică, potrivit sursei citate.

Şumudică afirmă că sunt în continuare mari probleme finaciare la clubul Astra Giurgiu şi că fotbalul nu mai este o prioritate pentru el, ci familia. "Cred că m-am chinuit degeaba până acum. Dar a fost o perioadă frumoasă. Nu mai vreau să vorbesc despre asta. Sunt legat de contract. Dar în momentul de faţă nu mă gândesc decât să ies bine. Zilele astea m-au consumat enorm. Se rugau cu hârtiile după noi să semnăm ca să-i amânăm cu plata şi să arate la UEFA, să primească banii. Numai eu ştiu cât m-am chinuit, eu cu Dani Coman, să-i convingem pe jucători să semneze. Şi acum, când erau banii de primit nu s-a primit niciun ban. Puneţi-vă în situaţia mea şi a lui Dani Coman. De acum familia devine prioritare şi fotbalul pe locul doi. Nu moare nici Astra fără Şumudică şi nici Şumudică fără Astra", a adăugat antrenorul.

Antrenorul Marius Şumudică a plecat de pe banca echipei Astra Giurgiu în minutul 70 al meciului cu Dinamo, din semifinalele Cupei României. În momentul în care tehnicianul a plecat, Dinamo conducea în meciul cu Astra, scor 1-0. În cele din urmă, dinamoviştii au câştigat cu scoruld e 2-1 şi s-au calificat în semifinalele Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici