Mihai Costea va fi monitorizat de un club din străinătate la amicalul cu FC Qabala

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că atacantul Mihai Costea va evolua titular în partida cu formaţia azeră FC Qabala, deoarece va fi monitorizat de o echipă din străinătate.

141 afișări
Imaginea articolului Mihai Costea va fi monitorizat de un club din străinătate la amicalul cu FC Qabala

Mihai Costea (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Gigi Becali a precizat că doreşte să-l transfere pe Mihai Costea în schimbul a 500.000 de euro.

"Mihai Costea va fi în primul 11, pentru că vine cineva să-l vadă. M-a sunat «Reghe» şi mi-a spus că vine să îl vadă pe Mihai Costea. E o echipă care să-l ia împrumut, ca să scăpăm de el. Nu mă interesează ce echipă e, am cerut 500.000 ca să scap de el definitiv. Accept orice, vreau să scap de belele, că vreau să curăţ locul. De la Steaua pleacă doar ce nu îmi place, nu ce îmi place. Vreau să plece Adi Rocha şi Mihai Costea", a spus Becali, la Gsp TV.

Gigi Becali a precizat că fundaşul Cornel Râpă trebuie să îşi mărească masa musculară. "Râpă trebuie să mărească masa musculară, este vorba de muncă, trebuie să muncească. Nu vorbim de forţă, de viteză, ci de masă musculară", a completat Becali.

În vârstă de 24 de ani, Mihai Costea evoluează din 2011 la Steaua, când a fost transferat de la Universitatea Craiova în schimbul a 1,4 milioane de euro.

Steaua întâlneşte, miercuri seară, de la ora 19.30, formaţia azeră FC Qabala, la care este legitimat şi fundaşul român Cristian Pulhac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici