Mircea Lucescu: Dinu Gheorghe se pare că va veni la Rapid

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, prezent în tribune la meciul Rapid Bucureşti - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-1, a declarat, luni seară, că se pare că Dinu Gheorghe va veni în funcţia de preşedinte la gruparea giuleşteană.

133 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Dinu Gheorghe se pare că va veni la Rapid

Dinu Gheorghe (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Dinu Gheorghe se pare că va veni, îl trage aţa spre Rapid. Nu, nu cred că e vorba de curaj să vii acum, aici. Un om care ştie ce are de făcut, dacă are puţin sprijin, poate redresa situaţia fără probleme. Nu poate să facă din Rapid campioană acum, dar poate să stabilizeze situaţia şi să contruiască ceva pentru anii următorii. Asta se poate", a spus Lucescu.

Întrebat dacă vine şi el să dea o mână de ajutor la Rapid, Mircea Lucescu a răspuns: "Eu am alte treburi de făcut. Nu se pot face două lucruri în acelaşi timp".

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a anunţat, săptămâna trecută, că i-a făcut o ofertă lui Dinu Gheorghe de a prelua funcţia de preşedinte la gruparea giuleşteană.

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, în ultimul meci al etapei a XIV-a a Ligii I.

Gazdele au deschis scorul prin Martin, în minutul 22, oaspeţii reuşind egalarea prin Ştefănescu, în minutul 90+3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici