Mircea Lucescu nu-l slăbeşte pe antrenorul Şahtiorului: „A vrut să provoace”

  • În Liga Campionilor la fotbal, astăzi este programat jocul dintre Şahtior Doneţk şi Inter Milano, vicecampioana Ucrainei, respectiv campioana Italiei.
  • Ca antrenor al celor două formaţii în trecut, Mircea Lucescu a spus că este o formaţie care controlează jocul şi are benzi puternice.
  • Totodată, românul l-a acuzat pe antrenorul „minerilor”, italianul De Zerbi că este în căutarea scandalului.
582 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu nu-l slăbeşte pe antrenorul Şahtiorului: „A vrut să provoace”

Mircea Lucescu

În Grupa D a Ligii Campionilor la fotbal, marţi seară se joacă meciul Şahtior Doneţk - Inter Milano, de la ora 19.45, în etapa a doua din faza grupelor. Din Grupa D mai fac parte Sheriff Tiraspol şi Real Madrid. 

Mircea Lucescu, de la Dinamo Kiev, a antrenat ambele formaţii, iar pe „mineri” i-a înfruntat recent, în campionat şi a pierdut cu 3-0: „Este o echipă bună care controlează jocul. Să joci împotriva lor este dificil. Ei au posesia mingii. Şi apoi sunt foarte puternici pe benzile laterale ”.

Însă antrenorul român redeschide controversa cu antrenorul italian Roberto De Zerbi, care a declarat că nu acceptă lecţii morale de la el.

„Nu ştiu de ce a făcut aceste declaraţii. A vrut să provoace înainte de joc. Ne-a acuzat că punem presiune pe arbitri. I-am spus că trebuie să existe fair-play.

Derby-ul ucrainean? Au cheltuit 50 de milioane. Joc cu o echipă tânără. Nu se pot face comparaţii. Încercăm să compensăm cu o bună organizare a jocului”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici